Nadstrešek za vaš vrt

Bliža se nam poletje in bomo veliko popoldnevov in večerov preživeli na naših vrtovih, zato vam predlagamo da si postavite nadstrešek. Ta bo vas in vašo površino zaščitil proti neugodnim vremenskim razmeram. Poleg tega pa ravno tako kot ograje in dvoriščna vrata vplivajo na izgled vašega vrta.

Na zgoraj naslovljeni strani vam nudijo več vrst nadstreškov. Najbolj popularen je nadstrešek za avto, saj veliko ljudi nima svojih garaž zato se odločijo za cenejšo in hitrejšo rešitev. Poleg teh pa vam nudijo še nadstreške za pred vhode hiš ali stanovanj, nadstreške za zunanja stopnišča, terase ter balkone.

Preden bodo začeli postopek postopek izdelave nadstreška, vedno izračunajo statiko (nosilnost konstrukcije), ker je vremenski vpliv zelo velik dejavnik. Ne smejo dopustiti niti najmanjše možnosti, da bi se nadstrešek zrušil zaradi teže snega ali močne burje. Statik vam bo izračunal in določil vrsto nosilnih stebrov, ki je jih bo vaš nadstrešek potreboval. Priporočil pa vam bo tudi kakšna kritina bo zanj najustreznejša. Na podlagi njegovih izračunov, bodo kasneje stranki svetovali, skicirali skice in načrte. Tako si boste vaš nadstrešek lažje predstavljali.

Ko bo vaša odločitev dokončna in ga boste naročili, boste morali pred samo montažo po njihovih načrtih narediti točkovne temelje za kasnejšo postavitev temeljev. Če pa slučajno ne boste imeli izvajalca teh zidarskih del, bodo zato poskrbeli oni. Vam in vašim željam se bodo poskušali prilagoditi v največji možni meri.

Vsi naši končno izdelani nadstreški so zaprtega ali odprtega tipa. Zaprte vam zapremo z materiali kot so npr. steklo, les, razne vrste pločevin ali trimo plošče. Nadstrešek pa vam bodo tudi antikorozijsko zaščitili z vročim pocinkanjem. Po vaši želji pa vam ga bodo tudi pobarvali.

Trenutno je najbolj razširjena njihova kritina Leksan. Tu lahko izbirate med različnimi debelina, barvami in vzorci. Sam leksan je izjemno lahek material, ima pa slabo stran saj se s časom na njem nabirajo alge. Sama montaža leksan nadstreška pa ni zahtevna.

Oznake: