Prsna črpalka

prsna črpalka

Nekaj najlepšega je v življenju ljubezen, ko se dve sorodni duši najdeta. Nekaj si lahko preberete tudi tukaj https://www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/prsna-crpalka. Mogoče je komu ta stavek smešen, ampak moramo priznati, da je ljubezen sladka. Ko sta dva para že en čas skupaj, se tudi odločita za otroka. Otrok res prinese še dodatno ljubezen ter takrat pride prava družina. Takrat pa pridejo pri mamici tudi včasih prve težave. te težave je dojenje, posebej mogoče pri prvem otroku in prve dni. Se zgodi, da ima mamica včasih preveč mleka in rabi nekaj, da si mleko izčrpa. Prsna črpalka je prava stvar, da izčrpa mleko, da kasneje ne pride do težav.

 

Prsna črpalka obstaja za mamice kar že lep čas, samo se iz leta v leto izboljšujejo ter omogočajo lažje črpanje mleka. In zakaj bi to rabile mlade mamice?  Prsna črpalka je danes že včasih pri vsaki mamici, kot obvezna oprema za dojenje.  Se zgodi, da ima mamica mogoče preveč mleka, ima vnete bradavice pa še se bi dalo naštevat. Zato pa je priporočljiva prsna črpalka.  Prstno črpalko si nadenete z nastavkom, ki vam najbolj ustreza na vaše bradavice. Nato pa je odvisno kakšno črpalko imate ali električno ali si pa morate sami z roko črpat ozr.iztiskat. to vas ne bo nič bolelo, imate občutek, kot da bi otrok sesal mleko iz dojke.

Ker pa so danes tudi črpalke kar drage za nekatere in si jih ne morejo privoščiti, obstaja tudi izposoja prsnih črpalk. Mogoče je tudi ceneje ali pa zakaj vam bi potem doma stala prsna črpalka. Raje si jo izposodite in kasneje vrnete. Najboljša je električna črpalka, ter mleko shranjujete v hladilnik.

Izposodite ali kupite lahko različne črpalke. Ko kupujete kupite res kvalitetne črpalke za izčrpavanja mleka, da boste zadovoljni. Ne kupujte kitajske robe, raje daste malo več denarja in bo kvalitetna roba. Če dojite vam želim prijetne dni z dojenjem in vašim malčkom.