Smuči Elan, dobitnice mnogih prestižnih priznanj za oblikovanje in tehnologijo

Pri izbiri smuči se sicer ni pametno zanašati le na pohvale in dobra mnenja, a vsekakor tudi ta nakazujejo na kakovost, ki jih gre zaupati. Smuči Elan še posebej izstopajo v tem pogledu, saj se redno kitijo s priznanji in nagradami. Te so potrdila dobrega dela, predvsem pa inovacij, ki so nenazadnje značilne za podjetje Elan. Pestro izbiro smuči po ugodnih cenah lahko najdete na naslovu https://www.rossisport.si/alpske-smuci.

rossi-alpske-smuci

Kar težko bi našteli vsa priznanja, ki jih smuči Elan redno osvajajo na mednarodnih tekmovanjih in ocenjevanjih. Samo v letu 2018 so na primer osvojile že kakšnih 50 odlikovanj, od priznanj za dovršen dizajn, oblikovanje ter vizualno podobo do nagrad za vrhunske lastnosti smuči na testiranjih v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Izpostaviti gre morda le nekaj najbolj markantnih priznanj. Na primer naziv Ski of the Year, ki ga je smučem Elan Ripstick Black Edition podelila priznana revija Powder. Ta potrjuje vsestransko kakovost in tudi priljubljenost teh smuči, ki so tudi po mnenju strokovnjakov ena izmed najbolj privlačnih izbir v letu 2018, bržkone pa ostajajo vrhunska možnost tudi v letu 2019.

Nadalje gre omeniti nagrado Red Dot, ki se podeljuje za vrhunsko oblikovane izdelke, to nagrado so prejele smuči Elan Element Green, ki so tudi dobitnice nagrade Plus X za odlično kombinacijo kakovosti, dizajna in funkcionalnosti. Spet priznanja potrjujejo, da gre za vsestranske smuči, ki ne bodo razočarale niti najbolj zahtevnih smučarjev.

Morda še več pomenijo priznanja, ki jih Elanovim smučem namenjajo sami smučarji, bržkone pa imajo veliko težo še rezultati testov in primerjav, ki prav tako potrjujejo prednosti smuči Elan na konkurenčnem trgu. Vsa priznanja in nagrade vsekakor niso posledica naključja ali sreče – nakazujejo na predano delo in željo po inovaciji, ki že od nekdaj odlikuje podjetje Elan. Zelo pohvalno pa je še to, da zmore Elan odlike svojih vrhunskih smuči prenesti na prav vsak izdelek v svoji ponudbi – tudi rekreativne smuči Elan prejemajo priznanja in nagrade, saj se prav tako ponašajo z dovršenim dizajnom in najnovejšimi inovacijami.

Oznake: