Tisk zgibank za vašo večjo prepoznavnost

tisk zgibank

Agencija Magma Media vam poleg ostalih storitev nudi tudi tisk zgibank. Zgibanke so eden najboljših načinov kako predstaviti vaše podjetje, produkt ali storitev. V njej predstavite najboljše lastnosti, ki jih ponuja vaša storitev, podjetje ali izdelek, ki ga predstavljate svetu. To je tudi pogosto prvi stik med vami in potencialnimi strankami. Pomembno je, da je tisk zgibank premišljen in da je besedilo ali slikovno gradivo jedrnato ter razločno. Predstavljeni podatki morajo biti zbrani in predstavljeni na konkreten način. Seveda je nujno, da so zbrani predvsem ključni in pomembni podatki, ki bodo potencialno stranko takoj privabili k branju in da bo napisano takoj opazila.

 tisk zgibank

Pomembno je, da je zloženka na pogled privlačna. Glavni namen je, da s svojo privlačnostjo pritegne morebitno bodočo stranko, ta pa lahko na podlagi videnega in prebranega sprejme odločitve o nakupu. Zloženka mora biti tudi informativna in jasno predstaviti glavne informacije. Agencija Magma Media nudi tisk zgibank, ki bodo vsebovale vse te lastnosti. Pomagajo vam sestaviti in oblikovati celotno zloženko, da bo kar najbolje služila svojemu namenu. Njihova strokovno usposobljena ekipa je prava izbira za tovrstno delo, saj jih odlikujejo dolgoletne izkušnje. Pomembno je, da je zloženka oblikovana tako, da ne daje vtisa natlačenosti s podatki, dolgim opisom se je potrebno čim bolj izogniti. Zato je pred samo izdelavo pametno zelo dobro premisliti katere informacije bi radi sporočili javnosti.

Pri Magma Media vam bo njihova ekipa z veseljem svetovala tako pri vsebinski zasnovi letakov kot tudi kasnejšem oblikovanju grafične podobe ter izbiri materiala. Prepustite tisk zgibank v roke strokovnjakom in zaupajte agenciji Magma Media. V kolikor naročite najmanj 300 kosov, vam zloženke natisnejo po izjemni ceni 0,29 € na kos. Pri agenciji Magma Media pa tisk zgibank ni edina storitev, ki jo ponujajo. Oglejte si njihovo spletno stran in preverite s čim vse lahko pomagajo vašemu podjetju pri večji prepoznavnosti.

Oznake: