Pridobite pozornost z visokokakovostnimi nalepkami za avto

Nalepke za avto

Zelo učinkovito orodje za oglaševanje so nalepke za avto, saj lahko pritegnejo pozornost na vaše podjetje ali izdelek. Postanite prepoznavnejši, saj lahko vaša nalepka s sloganom, imenom podjetja in kontaktno številko oglašuje vaše podjetje kamorkoli se boste peljali s službenim avtom. Magma Media ponuja kvalitetne avto nalepke, ki so dolgotrajne in vzdržljive. Obstajata dve vrsti nalepk, ki se najpogosteje uporabljajo: papirnate in PVC nalepke. Za dodatno zaščito pa nudijo tudi možnost laminacije nalepk, kar dodatno podaljša njihovo obstojnost.

Nalepke za avto

Nalepke bodo pritegnile pozornost in povečale vašo prepoznavnost

Nalepke za avto so odličen način, da vaše podjetje doseže širši krog ljudi, kar lahko pripomore k povečanju prepoznavnosti in prodaji izdelkov ali storitev. Zato je izbira kvalitetne in vzdržljive nalepke ključnega pomena. Pri Magma Media tiskajo različne vrste nalepk, ki se prilagajajo vašim idejam in potrebam. Med njimi so reklamne nalepke za vozila, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, 3D nalepke poljubnih dimenzij, različnih oblik in barv ter izrezane nalepke za steklo, steno, avtomobile, in podobno. Nalepke lahko prilepite na različne površine, vključno z lesom in plastiko.

Izrazite svojo podobo z visokokakovostnimi nalepkami za avto

Če že imate pripravljeno grafično podobo, jo lahko takoj natisnejo in uporabijo za nalepke. Če pa nimate še pripravljene grafične podobe, vam nudijo tudi storitev svetovanja in oblikovanja, da se lahko izdela grafična podoba za nalepke. Nalepke za avto so ugoden in kakovosten način tiska, ki vam omogoča enostavno predstavitev vašega podjetja in logotipa, ne glede na to, kje se vozite in parkirate. Pri oblikovanju grafike za avto lahko upoštevajp barve vašega podjetja, uporabijo ime in logotip, ali pa se odločijo za dodajanje poljubnih motivov za bolj izrazito predstavitev vašega podjetja. Če vas zanima cena tiska nalepk ali etiket, vam lahko ponudijo njihovo posebno ponudbo, in sicer avto nalepka z izrezom po konturi s prenosno folijo že od 20 €/m2. Izdelava nalepk seizvaja hitro, ugodno in učinkovito.