Spletna stran Na Dlani

na dlani

Danes poznano že veliko spletnih strani, ki nam nudijo novice in razne koristne informacije. Na dlani je spletna stran z razločnimi novicami in nasveti o zdravju in vsakdanjem življenju. Seveda so spletni portali vedno bolj priljubljeni, saj so hitro dostopni in za nekatere lažje berljivi, nekaterim pa je bolj všeč, saj so spletni portali zastonj. Zagotovo je lažje, če smo doma in za branje novic uporabimo telefon, tablico ali računalnik. Ena izmed takšnih spletnih portalov je Na dlani.

Če  boste obiskali spletno stran Na dlani, boste videli, da vam je na voljo več kategorij kot so naprimer novice, zanimivosti, multimedija, potovanja, zdravje, kulinarike. Tam boste našli tudi male oglase. Imate tudi omogočeno, da na stran Na dlani napišete svojo novico, tam jo pregledajo in mogoče pa vam to novico odobrijo. Za tako potezo se morate samo registrirati na spletno stran Na dlani.

na dlani

 

Novice se potem delijo v podkategorije, te pa so lokalno, gospodarstvo, Slovenija, svet, kronika, politika, slavni, dogodki, šport in pa vreme. Preglejte stran Nadlani in mogoče pa najdete nekaj kar vas zanima. Zagotavjam vam, da boste našli vsaj en članek iz kategorije, ki vas pritegne. Tam imate tudi nekaj zanimivosti, kjer lahko kliknete na podkategorije in te so kultura, moda in zabavno. Skratka izbire za branje je na pretek veliko.

Če ne veste, kam bi šli na potovanje, ima spletni portal Na dlani dobre prispevke za ideje za potovanja in izlete. Če ste ljubitelj potovanj je to spletni portal za vas. Pogledate si lahko vse zanimive kraje in skrite kotičke. Za vse ljubitelje kulirarikem lahko najdete veliko receprov, če slulčajno kdaj ostanete brez idej za kosilo, zajtrk ali pa večerjo. Na dlani je torej spletna stran z veliko novicami. Pozivam vas, da tudi vi napišete kakšen prispevek in ga posredujete naprej. Skratka ta stran vam nudi veliko novic na enem mestu.

Oznake: