Tende vas bodo zaščitile pred vremenskimi vplivi

tende

Tende vidite na vsakem koraku, imajo jih hiše, vrtovi, terase, restavracije, kjer prodajajo sladoled in podobno. Ta naprava je res koristna za varovanje pred sončnimi žarki poleti ali tudi pred nevihtami in padavinami. Priporočamo tende podjetja iz Slovenije, ki so narejene zelo kakovostno in imajo dolgoletno garancijo. Naredijo pa vse po vaših željah in naročilu, točno take kot jih potrebujete. Kupite lahko klasične ali polkasetne tende, seveda pa lahko izbere tudi kasetne.

tende

Markize in tende so precej različne med seboj, vse pa zagotavljajo zaščito balkonov in teras pred vremenskimi vplivi tudi doma. Tako boste lahko bili ves čas zunaj, če boste tako hoteli, na svežem zraku z družino in prijatelji. Hkrati so tako lepe in zanimive, da popestrijo izgled doma. Izbirate lahko med različnimi tkaninami, ki so različnih barv in vzorcev. To blago proizvaja svetovno znani proizvajalec Sattler.

Tende imajo lahko različna akrilna platna, kovinski nosilci pa so lahko lahko so beli, bež, antracitni ali srebrni. Vse pa je odporno na vremenske vplive in ne rjavi in se ne strga. Platna so zaščitena proti UV žarki, poliester pa je samočistilni saj ima posebno tkanino ki je PVC Soltis. To pa daje boljši pretok svetlobe.

Tende slovenskega proizvajalca imajo kar z7 letno garancijo in so vrhunske kvalitete. Zdržijo pa desetletja, včasih jih malo obnovite in so spet uporabne desetletja. Splača se investirati v njih sploh v takih časih, ko se ne smemo gibati zunaj, da boste vsaj nekaj časa pravzaprav kar ves čas na svežem zraku, ne da bi vas kdo motil.

Najprej si oglejte, kaj slovenski proizvajalec ponuja in že takrat boste gotovo dobili kakšno idejo, nato pa pokličite podjetje, da se posvetijo vašemu primeru in zahteva ter željam. Vse se da izpeljati. Izberite pa le vrhunskega proizvajalca, da ne boste zadeve montirali dvakrat, če ne boste zadovoljni ali vam jo odnese veter.

Oznake: